‘Keleş’li STK'cı ile firari HDP’li Güzel'in öldürülen PKK’lı sevgilisi aynı karede!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında...

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsunun yeni bölümünde, Pençe-Kilit Operasyonu’nda şehit olan mehmetçiğimiz, PKK’nın STK ayağı kapsamında bir yanda ‘insan hakları’ deyip, diğer tarafta elinde silahla PKK kampında teröristlerle omuz omuza poz veren Ferhat Berkpınar’ın örgütteki faaliyetlerini, Diyarbakır’da 8 gündür gözaltında tutulan 16 gazetecinin tutuklanmasını, teröristlere destek veren ABD’nin Suriye'deki operasyonu, Rusya’nın Suriye Büyükelçisi’nin Türkiye’nin Suriye Operasyonu’na ilişkin açıklamasını, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın TÜSİAD’a sert tepkisini konuştu.

“TERÖRİSTLERLE O GÖRÜNTÜLERİ VEREN KİŞİ İNSAN HAKLARI DÜŞMANIDIR, TERÖR ÖRGÜTÜNÜN PROPAGANDİSTİDİR’’

Ceyhun Bozkurt, “Ferhat Berkpınar'ın nezdinde terör örgütünün sivil toplum adı altında faaliyet gösteren bir ayağı var. PKK başka güçlerin adına bu eylemleri gerçekleştiriyor. Örgüt hedefine giderken silahlı terörlü eylemlerinden oluşturduğu etkiyi legal görünümlü alan olarak oluşturmak istiyor. Sadece Türkiye değil, diğer bölgelerdeki alanları 'partileştirdiler'. PKK'ya yakın STK'lar örgüte bağlı birer yapı olarak faaliyet gösteriyor. Güçlü meslek örgütlenmelerine sızmaya başladılar, sol görünümlü yapılar Türk sorunu yarattılar. TTB, Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği ve barolara sızmaya başladılar. KCK hiyerarşisinde görevli Ferhat Berkpınar, Semra Güzel'in öldürülen nişanlısı Volkan Bora ile omuz omuz poz verdi. Ferhat Berkpınar'ın acaba hendek-barikat teröründe bir etkisi oldu mu? Başka faaliyetlerdeki etkisi araştırılmalı. Bu görüntüyü veren kişi insan hakları düşmanıdır, terör örgütünün propagandistidir. Kim bilir kimin kanı var o poz verdiği kalaşnikofta.

‘’ABD’NİN HAMLESİ TÜRKİYE’NİN SURİYE OPERASYONUNU ETKİLEYEMEZ. RUSYA’NIN SURİYE’DEKİ BOŞLUĞUNU İRAN DOLDURUYOR’’

ABD, terör örgütünün kara gücü olduğunu ve birlikte hareket ettiklerini gösteriyor. Türkiye'ye ve algılara mesaj veriyor, Türkiye'nin operasyonunu etkileyecek manevra yapıyor. Macun tüpten çıktı bir kere, ABD'nin bu hamlesi Türkiye’nin operasyonunu etkileyemez. Rusya Suriye'de geriledi, bazı bölgelerden çekildiler. Ancak bölgede ciddi bir mücadele var, Rusya'nın boşluğunu İran dolduruyor. Rusya denge kuruyor, reaksiyonu ABD'den farklı. Rusya'nın tavrı Şam'ın İran'la tırmandırdığı gerilimin gazını almaya yönelik olabilir.’’ ifadelerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

‘Keleş’li STK'cı ile firari HDP’li Güzel'in öldürülen PKK’lı sevgilisi aynı karede! ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun PKK STK ferhat berkpınar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.