Kelepçeli vahşet: Polis kılıklı hırsızlar ev sahibini kelepçeleyip acımadan öldürdü!

Bağcılar'da kendilerini polis olarak tanıtan hırsızlar, girdikleri evde Suriye uyruklu 69 yaşındaki Ahmad Rafik Olabi'yi önce kelepçelediler ardından öldürdüler. Kaçış anları saniye saniye kameralara yansıyan katil hırsızlar sorguda tüm yaptıklarını itiraf etti.

İstanbul Bağcılar, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde 3 Şubat 2022 tarihinde meydana gelen olayda 69 yaşındaki Suriye uyruklu Ahmad Rafik Olabi evinde öldürülmüş olarak bulundu.

Yapılan incelemede herhangi bir suç kaydı bulunmayan Ahmad Rafik Olabi'nin elleri kelepçelendikten sonra öldürüldüğü tespit edildi. Ayrıca katil yada katillerin olaydan sonra evde arama yaptıkları belirlendi.

CİNAYET SONRASI KAÇIŞ ANLARI KAMERADA

Cinayet Büro Amirliği tarafından olaydan sonra başlatılan çalışmada polis şüphelilerin olaydan sonra ellerinde bir torbayla uzaklaşırken güvenlik kameralarına yakalandığını belirledi. Önce eşkalleri daha sonra kimlikleri tespit edilen şüphelileri yakalamak için takip başlatıldı.

Kelepçeli vahşet: Polis kılıklı hırsızlar ev sahibini kelepçeleyip acımadan öldürdü!

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri şüpheliler Murat T.(27) ile Ferhat T.(23)'yi Bağcılar'da düzenledikleri operasyonla gözaltına aldı. Olayın üçüncü şüphelisi Abdullah A.(30)'da 7 gün sonra Van'da yakalandı. Şüphelilerden Murat T.'nin 9 kez, Ferhat T.'nin 2 kez, Ablullah A.'nın ise daha önceden 5 kez çeşitli suçlardan gözaltına alındığı belirlendi.

Kelepçeli vahşet: Polis kılıklı hırsızlar ev sahibini kelepçeleyip acımadan öldürdü! - Resim : 2

"DİRENMEYİ SÜRDÜRÜNCE ONU ÖLDÜRDÜK"

Cinayet Büro Amirliğinde sorgulanan şüphelilerin suçlarını itiraf ettikleri öğrenildi. Şüphelilerden Murat T. poliste verdiği ifadesinde "Amacımız hırsızlıktı. Polis olduğumuzu söyledik. Hazırladığımız sahte kimlikleri göstererek içeri girdik. Ondan para istediğimizde bize direnince ellerini kelepçeledik. Direnmeyi sürdürünce onu öldürdük. Daha sonra evde bulduğumuz paraları alarak olay yerinden ayrıldık." dedi.Poliste işlemleri tamamlanan 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kelepçeli vahşet: Polis kılıklı hırsızlar ev sahibini kelepçeleyip acımadan öldürdü! ile ilgili etiketler Bağcılar polis hırsız kelepçe
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.