Kelepçe takılmayan Sedef Kabaş'ın ellerini arkadan bağlaması sosyal medyada gündem oldu!

Katıldığı programda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle gözaltına alınan ve ardından adliyeye sevk edilen Sedef Kabaş'ın kameralar önünde ellerini arkadan bağladığı görüldü. Kabaş'ın kelepçe takılmamasına rağmen ellerini arkada birleştirerek sağlık kontrolüne gitmesi sosyal medyada tartışmalara sebep oldu.

Geçtiğimiz gün bir televizyon kanalında Uğur Dündar'ın moderatörlüğünü yaptığı tartışma programına gazeteci Sedef Kabaş, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, ve CHP milletvekili Aykut Erdoğdu da konuk olarak katıldı.

Yayın sırasında Kabaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içeren cümleler kurdu.Kabaş, soruşturma kapsamında saat 02.00 sıralarında Sarıyer'deki evinden gözaltına alındı. Kabaş, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Ardından Kabaş'ın 2 avukatının da Emniyet Müdürlüğü'ne geldikleri öğrenildi.

Kelepçe takılmayan Sedef Kabaş'ın ellerini arkadan bağlaması sosyal medyada gündem oldu!

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Avukat Uğur Poyraz ise gözaltı olayı ile ilgili sosyal medya üzerinden, "Müvekkilim Sedef Kabaş Vatan caddesindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğünde. Ben de şimdi yanına geçiyorum" şeklinde paylaşım yaptı.

Sedef Kabaş, emniyetteki işlemlerinin ardından saat 14.00 sıralarında Çağlayan'daki İstanbul Adliyesine sevk edildi. Kabaş'ın hiç takılı kelepçe olmadığı halde ters kelepçe takılmış gibi ellerini arkadan bağlaması dikkat çekti. 

Kelepçe takılmayan Sedef Kabaş'ın ellerini arkadan bağlaması sosyal medyada gündem oldu! ile ilgili etiketler Gözaltı adliye Sedef Kabaş kelepçe
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.