Kelebekler filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

21 Ağustos Show TV yayın akışında yer alan Kelebekler adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Kelebekler hangi kanalda? Kelebekler oyuncuları kimlerdir?

21 Ağustos Show TV yayın akışında yer alan Kelebekler adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Kelebekler 2018 yılında vizyona girmiştir..

KELEBEKLER FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Üç kardeşin yolları yıllar önce ayrılmıştır. Aradan geçen 30 yılın ardından babaları çocuklarını bir araya getirmek ister ve onları Hasanlar Köyü’ndeki evlerine geri çağırır. Kardeşlerden en büyüğü Cemal, onları alır ve nedenini bilmedikleri bir yolculuğa çıkar. Üç kardeş köye gittiklerinde ise babalarının öldüğünü öğrenirler. Babaları, köyün acayipliklerinden biri olan kelebeklerin gelişinde gömülmeyi vasiyet etmiştir. Birbirlerini çok az tanıyan kardeşler köyde kaldıkları süre boyunca yaşadıkları olaylarla kendilerini, birbirlerini ve babalarının kim olduğunu anlamaya çalışır.

KELEBEKLER FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Tolga Karaçelik

Oyuncular: Tolga Tekin, Bartu Küçükçağlayan, Tuğçe Altuğ

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 30 Mart 2018 / 1s 57dk

Kelebekler filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Show TV Kelebekler filmi konusu nedir oyuncuları kimdir nerede çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.