Diyarbakır'da kelebek çocuklara kışlık mont ve bot yardımı

Diyarbakır’da ismini vermek istemeyen bir iş insanı, kelebek hastası 68 çocuğa kışlık mont ve bot yardımında bulundu.

Diyarbakırlı bir iş insanı, Gerçekler Dünyası Araştırma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi ile irtibata geçerek, kelebek hastası çocuklara yardım etmek istediğini bildirdi. Bunun üzerine maddi durumu yetersiz olan 68 kelebek çocuğa hayırsever iş insanı tarafından kışlık mont ve bot yardımında bulunuldu.
Konu ile ilgili bilgi veren Gerçekler Dünyası Araştırma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şenay Çalışır, ismini vermek istemeyen bir iş insanı tarafından derneklerine üye çocuklara yardım yapıldığını söyledi. Çalışır, “Hayırsever iş insanının bizimle iletişime geçmesinin ardından biz de aileleri belirledik. Bünyemizdeki 68 kelebek hastası çocuğa, iş insanı tarafından alınan kışlık mont ve botları dağıttık. Yardımda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Diyarbakır'da kelebek çocuklara kışlık mont ve bot yardımı ile ilgili etiketler Diyarbakır
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.