Kehanetleri tutan The Simpsons yazarı öldü

ABD'de yayınlanan ve bazı gelişmeleri çok önceden tahmin etmesiyle bilinen The Simpsons isimli çizgi dizinin yazarı Marc Wilmore, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Dünyanın en popüler çizgi dizilerinden The Simpsons ve komedi dizisi Living Color'ın yazarı olan Marc Wilmore, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşama veda etti.

Haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Wilmore'un ağabeyi komedyen Larry Wilmore, kardeşinin sadece koronavirüs değil çeşitli hastalıklarla da mücadele ettiğini ifade etti.

Larry, kardeşi için "Tatlı kardeşim Marc Edward Wilmore, Kovid ve ona yıllarca acı çektiren diğer rahatsızlıklarla savaştıktan sonra dün gece vefat etti" ifadelerini kullandı.

13 SENE YAZARLIK YAPTI

The Simpson'ın yazım ekibine 2002 yılında dahil olan Wilmore, 13 yıl senaryo yazarlığı yaptı. 2015 yılında bu diziden ayrılan yazarın toplamda 12 bölümde adı var.

Simpsonlar dizisinin sadık seyircileri, animasyon komedinin koronavirüse yıllar önce yer verdiğini düşünüyor.

Dizinin 1993'te yayınlanan bir bölümünde, Japonya'dan yayılan Osaka Flu adlı virüsten söz ediliyor.

Çizgi dizi, geçtiğimiz günlerde de ABD seçimlerinde başkan yardımcısı Kamala Harris'in kıyafetini yıllar öncesinden bilmesiyle gündeme gelmişti.

Kehanetleri tutan The Simpsons yazarı öldü ile ilgili etiketler ölüm the simpsons Marc Wilmore kehanet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.