Kefaret'ten Arka Sokaklar'a Yeni Komiser Geliyor! Kabul Ederse Olay Olacak! Son Söz Mert Fırat'ta

FOX TV ekranlarında yayınlanan Kefaret dizisinin final kararı almasından sonra Sinan Demir karakterine hayat veren Mert Fırat için yeni sezonda ilginç bir iddia ortaya atıldı. Ekranların uzun soluklu dizilerinden birinde oyuncu için flaş bir teklifin yapıldığı iddiaları geldi.

29 Temmuz akşamında yayınlanacak olan 35. bölüm ile final yaparak ekranlara veda edecek olan Kefaret dizisi başrol oyuncuları paylaşılamıyor. Şimdiden yeni sezon öncesinde bazı yapımlardan teklif aldığı iddia edilen yakışıklı oyuncu Mert Fırat için müthiş bir diziden teklif geldiği haberi kulislerde dolanmaya başladı.

Yeni sezon öncesinde birçok oyuncusunu kaybeden ve son olarak Komiser Hüsnü karakterine hayat veren Özgür Ozan’ın diziden ayrılacağı iddiaları ile çalkalanan Arka Sokaklar konusunda ortaya atılan Mert Fırat iddiaları herkesi şaşkına çevirdi.

Kefaret'ten Arka Sokaklar'a Yeni Komiser Geliyor! Kabul Ederse Olay Olacak! Son Söz Mert Fırat'ta

Sezon boyunca yoğun bir çalışma programı içerisinde olduğu öğrenilen Mert Fırat’ın sadece dizi değil bundan sonra tiyatroya da vakit ayıracağı ve bunun için yol haritasını bile çizdiği öğrenildi. 2 Ağustos ila 25 Eylül tarihleri arasında İstanbul’un farklı mekanlarında sahne alacak oyuncu buralarda hayranları ile de bir araya gelerek imza günü tertip edecek.

Kurban Bayramında eşi ile birlikte poz vermekten de geri kalmayan Mert Fırat, sosyal medya paylaşımında, “Herkese mutlu, sağlıklı ve huzurlu bayramlar diliyorum.” mesajına yer vererek dikkat çekmişti.

Kefaret'ten Arka Sokaklar'a Yeni Komiser Geliyor! Kabul Ederse Olay Olacak! Son Söz Mert Fırat'ta - Resim : 2

Şimdiden yakışıklı oyuncunun hayranları Arka Sokaklar dizisinde Mert Fırat’ın oynayıp oynamayacağı haberini bekliyor. Bu konuda ilerleyen günlerde net bir açıklama yapılması da an meselesi.

 

Kefaret'ten Arka Sokaklar'a Yeni Komiser Geliyor! Kabul Ederse Olay Olacak! Son Söz Mert Fırat'ta ile ilgili etiketler Mert Fırat Arka Sokaklar kefaret
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.