Kefaret hangi kitaptan uyarlama? Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli konusu nedir?

FOX TV ekranlarının yeni dizisi Kefaret’in hangi kitaptan uyarlama olduğu merak konusu oldu. Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli konusu nedir? Kefaret dizisi hangi kitaptan uyarlama? İşte detaylar…

22 Kasım akşamında FOX TV ekranlarında ilk bölümü ile başlayan yeni dizilerden Kefaret’in hangi kitaptan uyarlama olduğu araştırılmaya başlandı. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur gibi ünlü isimlerin yer aldığı Kefaret adlı dizinin Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli kitabından alındığı olduğu saptandı.

KEFARET KONUSU

Müzik öğretmeni Zeynep (Nurgül Yeşilçay) beş yıl önce iki küçük çocuğu ve doktor kocası Ahmet( Yurdaer Okur) ile yeni tayin oldukları kasabadaki güzel evlerine taşınırken geleceklerinin o yaz sabahı gibi mükemmel olacağından emindi. Doğum gününde bir dilek diledi. Sonraki beş yıl içinde herşeyini kaybetti.

Kefaret hangi kitaptan uyarlama? Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli konusu nedir? ile ilgili etiketler Zülfü Livaneli Konstantiniyye Oteli kefaret
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.