Kefaret Dizisinde Büyük Bir Karar Verilecek! Nurgül Yeşilçay Ve Mert Fırat Açıklıyor! Sevenleri Üzecek Haber

Fox TV ekranlarında her hafta pazar günü akşamları yayınlanan Kefaret dizisi ilgi ile takip ediliyor. Bu hafta yayınlanacak olan Kefaret dizisinde büyük ve bomba bir karar verileceği iddia ediliyor.

Fox TV ekranlarında her hafta pazar günü akşamları yayınlanan Kefaret dizisi ilgi ile takip ediliyor. Bu hafta yayınlanacak olan Kefaret dizisinde büyük ve bomba bir karar verileceği iddia ediliyor. Yeni bölüm fragmanı yayınlanan dizi izleyicilerin kafasını bir hayli karıştıracağa benziyor.

Kefaret Dizisinde Büyük Bir Karar Verilecek! Nurgül Yeşilçay Ve Mert Fırat Açıklıyor! Sevenleri Üzecek Haber

16 Mayıs Pazar akşamı yayınlanacak olan dizide verilen kararla birlikte birçok sorunda çözüme kavuşmuş olacak. Dizinin hayranları yeni bölümü merak ve heyecan içerisinde bekliyor. Yeni bölümde heyecan verici gelişmelerin yaşanacağı iddia ediliyor.

26. Bölümde Düğümler Çözülüyor

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Kefaret dizisi gündemde kalmayı başarıyor. 16 Mayıs Pazar günü akşam saat 20.00’de 26. yeni bölümü ile izleyici ile buluşmaya hazırlanan dizide düğümler yavaş yavaş çözülecek. Dizinin yeni yayınlanacak olan bölümünde neler yaşanacağı merak ve heyecan içerisinde bekleniyor. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur gibi ünlü oyuncuların başrol paylaştığı dizinin hikayesinde önemli ve heyecan verici gelişmeler yaşanacak.

Kefaret Dizisinde Büyük Bir Karar Verilecek! Nurgül Yeşilçay Ve Mert Fırat Açıklıyor! Sevenleri Üzecek Haber - Resim : 2

Sude’nin genel durumu seyirciyi bir hayli rahatsız edecek. Sude, annesi Zeynep’in elinden alınacak ve çocuğun psikolojik durumu da daha zor bir hale gelecek. Arzu'nun ise Ahmet’ten hamile kalması da bu bölümde tartışmalara neden olacak. Zeynep de bu bebek durumunu öğrenecek.

Arzu Şimdi Ne Yapacak?

Arzu'nun Ahmet’ten hamile kalması ile dengeler bir anda değişecek. Peki Arzu şimdi ne yapacak, bu bebeği dünyaya getirecek mi? Tam da bu noktada Arzu’nun vereceği karar ne olacak.

Ahmet, bebekle ilgili oldukça istekli fakat Arzu bu konuda endişe yaşıyor. Yeni bölümden detaylar ise: Mahkeme tarafından alınan kararla Sude’nin vesayeti Selena’ya verilir. Aile Sude’yi kaybetmenin üzüntüsüyle büyük bir şok yaşar. Ahmet ise Arzu'yu ikna etmeye çalışır.

 

Kefaret Dizisinde Büyük Bir Karar Verilecek! Nurgül Yeşilçay Ve Mert Fırat Açıklıyor! Sevenleri Üzecek Haber ile ilgili etiketler kefaret
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.