Kefaret dizisi ters köşe yaptı! Final kararını aldıktan sonra açıkladılar! İşte yeni bilgi

Fox Tv Kefaret dizisi için final kararı aldı. Daha önce günü değiştirilip Perşembe gününe alınan yayın günü diziyi final yapmaktan kurtaramadı. Ancak bu kararın ardındaki nedeni duyan izleyici Kefaret adeta ters köşe yaptı yorumlarını yaptı.

Reytinglerde bir türlü istediğini yakalayamayan Fox tv dizisi Kefaret'in başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur rol alıyor. Dizinin 2 bölüm sonra final yapacak olması izleyiciyi üzmüşken gelen son dakika bilgisi herkeri şaşırttı.

Kefaret 35. bölümde final yapacak. Ancak bu karar sürpriz değilmiş. Dizinin zaten normal süresinde sona ereceği bilgisi basına sızdırıldı. Ancak dizinin takipçileri Kefaret'in 2 bölüm sonra sona ereceği bilgisini yeni öğrendi. Bu durum oldukça fazla rahatsızlık yarattı.

Kefaret 32. bölüm fragmanı izle! FOX TV Kefaret yeni bölüm fragmanı izle!  Kefaret 31. bölüm izle - Haberler

Kefaret’in hikayesine tutuklu kalan dizi hayranları, final kararından memnun değil ama nasıl bir sonla biteceğini de çok merak ediyor…

Kefaret finalinden önce 15 Temmu akşamı son bölümü izleyeceksiniz. Biteceğini bile bile heyecanla ve biraz da hüzünle izleyecek olan takipçiler, finalin nasıl yapılacağını da merak ediyor.

Kefaret Dizisi Öyle Bir Şeyi Başardı Ki! Final Yaparsa Yazık Olur! İşte  Heyecanlandıran Gelişme

Ahmet’in kalp krizi geçirmesi sonrası Sinan, çocuklara ulaşır ve aileyi toparlar. Fulya dedektiflik sertifikası alır ve resmi olarak işe başlar. Münevver, Emre ile Fulya’nın barışmalarına yardımcı olur.

Meltem, Zeynep ve Alp’ten intikam almak için planını devreye sokar. Ahmet uzak bir köyde Arzu ile gizlice evlenir…

Kefaret dizisi ters köşe yaptı! Final kararını aldıktan sonra açıkladılar! İşte yeni bilgi ile ilgili etiketler Fox TV Nurgül Yeşilçay Mert Fırat kefaret kefaret final
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.