Kefaret dizisi nerede çekildi? Göl Orman mekanları nerede? Kefaret ne demek?

Kefaret dizisinin nerede çekildiği izleyenler tarafından yakın takip edilmekte. Dizide geçen Göl Orman mekanlarının nerede ve hangi ilimizde olduğu araştırılmakta. Kefaret dizisi nerede çekildi? Göl Orman mekanları nerede? Kefaret ne demek? İşte detaylar…

FOX TV ekranlarında 22 Kasım akşamında ilk bölümü ile başlayan Kefaret dizisinin çekim yerleri merak konusu haline geldi. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur gibi usta isimlerin yer aldığı Kefaret dizisinin çekim yerleri ile Göl Orman mekanları yakından takip edilmekte.

Kefaret dizisi ilk bölümüyle bu akşam FOX TV ekranlarında yayına girdi. Yeni dizinin ilk bölümünün yayına girmesinin ardından Kefaret’in neredelerde çekildiği araştırılmaya başlandı. Yapımcılığını 25 Film’in üstelendiği Kefaret dizisi göl ve orman mekanları özellikle dikkat çekerken, Kefaret dizisinin pek çok dizi gibi İstanbul’da çekildiği öğrenildi. Göl ve orman mekanları için İstanbul’un doğal ortamlarından yararlanırken, şehir çekimleri için Sarıyer, Nişantaşı ve Sarıyer gibi lüks semtler çekim ortamı oldu.

Kefaret ne demek?

- Bir günahı Tanrı'ya bağışlatmak umuduyla verilen sadaka veya tutulan oruç
- Diyet (I)

 

Kefaret dizisi nerede çekildi? Göl Orman mekanları nerede? Kefaret ne demek? ile ilgili etiketler kefaret Kefaret çekim yerleri Göl Orman
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.