Kefaret Dizisi İçin Kararı Fox TV Verdi! Nurgül Yeşilçay Düşüşü Senaryoya Bağladı! Bu Gidişle Final Yakın! Mert Fırat Açıklama Yaptı

Fox ekranlarının da pazar akşamı izleyicileriyle buluşmakta olan Kefaret dizisi, başarılı hikayesi ve güçlü kadrosu oyunculuk performansları ile öne çıkan bir yapım statüsünde yer aldı. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerin oynadığı Kefaret dizisinin bu aylarda izlenme oranında biraz gerileme oldu.

Fox ekranlarının da pazar akşamı izleyicileriyle buluşmakta olan Kefaret dizisi, başarılı hikayesi ve güçlü kadrosu oyunculuk performansları ile öne çıkan bir yapım statüsünde yer aldı. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerin oynadığı Kefaret dizisinin bu aylarda izlenme oranında biraz gerileme oldu. Kefaret dizisi yirmi dördüncü bölümüyle tüm kişilerde ve ABCI gruplarında günü 5, sırada tamamladı. 

Kefaret Dizisinde Final Olur mu?  

Pazar akşamları Teşkilat dizisi yayınlandıktan sonra hemen hemen tüm dizilerde ciddi oranda bir düşüş görüldü. Kefaret de bundan payına düşeni aldı. Fakat direnen ve çabalayan bir görüntü çizdi, ama her geçen hafta Kefaret dizisinin reytinglerinde azar azar düştüğüne de şahit oluyoruz.

Kefaret Dizisi İçin Kararı Fox TV Verdi! Nurgül Yeşilçay Düşüşü Senaryoya Bağladı! Bu Gidişle Final Yakın! Mert Fırat Açıklama Yaptı

Zeynep ve Sinan karakterlerinin sevinçli anlarının dün akşam Fox ekranın da yayınlanan dizi reytinglerde geçen haftanın aynı oranla elde etti. Kefaret dizisinde şu anlık final kararı hakkında bir açıklama gelmedi.

Kefaret Dizisi İçin Kararı Fox TV Verdi! Nurgül Yeşilçay Düşüşü Senaryoya Bağladı! Bu Gidişle Final Yakın! Mert Fırat Açıklama Yaptı - Resim : 2

ABCI gruplarında listede beşinci sırada yer alan Kefaret dizisi bu haftayı bu şekilde tamamladı. AB’de onuncu olan Fox dizisi tüm kategorilerde ilk 10 içinde olarak başarısını göstermiş oldu. Kefaret dizisinin yeni bölümü 9 Mayıs Pazar akşamı Fox TV ekranında yayınlanacak. 

Yeni Bölüm Detayları 

Huzurun pek olmadığı olayların biri bitmeden diğerinin başladığı dizide izleyici mutlu sahneler görmeyi bekliyor. Sinan ve Zeynep’in sevgilerinde mutlu sona kavuşmaları dizinin izleyicisini çok mutlu etti. Yalnız yirmi beşinci yeni olalar baş gösteriyor. Zeynep’in sadece huzur istiyorum şeklinde ifade de bulunması izleyicilerin de uzun zamandır dizi için beklentisiydi. Senarist de anlaşılan bu beklentiyi duymuş ki Zeynep de huzur istiyor.

Ahmet’in yaptıkları ise çocuklarına zararı dokunuyor. Oğlu babasına çok fazla sert konuşma gerçekleştiriyor. Arzu ise gizliden gizliye eve girmiş. Sude konusunda ise mahkemenin kararı büyük bir heyecanla bekleniliyor.

Bakalım Sude’yi Zeynep sahiplenebilecek mi yoksa olaylar daha da fazla karışık bir halemi dönüşecek yeni bölümde heyecanla bekleniyor. Kefaret dizisinin fragmanında yayınlandığın olaylar hakkında birazda olsa fikir oluşmakta bunu hep birlikte dokuz Mayıs Pazar akşamında Fox TV ekranlarında izleyerek göreceğiz.

 

Kefaret Dizisi İçin Kararı Fox TV Verdi! Nurgül Yeşilçay Düşüşü Senaryoya Bağladı! Bu Gidişle Final Yakın! Mert Fırat Açıklama Yaptı ile ilgili etiketler kefaret
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.