Kefaret 9. bölüm izle!

Kefaret 9. bölüm full izlenmek için yayında. 17 Ocak 2021 tarihinde FOX TV ekranlarında yayınlanan Kefaret 9. bölüm tek parça halinde Foxplay’de. Peki, Kefaret 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kefaret 9. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 17 Ocak akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Nurgül Yeşilçay ile Mert Fırat’ın oynadığı Kefaret 9. son bölümü tek parça yine Foxplay platformu üzerinden izlenebilecek.

KEFARET 9. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ile Mert Fırat’ın yer aldığı Kefaret dizisi 9. bölüm ile Foxplay platformunda izleyenleri ile buluştu.

Kefaret 9. bölüm

Serkan’ın genç menajerlik sonucunu açıklaması herkesi şaşkına çevirir. EGO Ajans’ta dengeler bir kez daha değişirken Kıraç ile Mayda’da Beren’i bulmak adına yeniden bir ara gelmiştir. Serkan ve Feris de temsilde bulundukları oyuncu ve yönetmen ile çıkan krizi çözmek adına karşı karşıya gelmişlerdir.

Çınar’ın oyuncusu film projesi için tanıdığı genç ve hevesli birini göstermiştir. Bu adayın farklı biri çıkması beklenirken işler iyice karışmış ve Çınar ile Dicle de sorunu ortadan kaldırmak adına harekete geçmişlerdir. Kıraç da boş zamanında Serkan ile ilgili araştırmalarına resmen başlamıştır.

Kefaret 9. bölüm izle! ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.