Kefaret 8. bölüm izle!

Kefaret 8. bölüm full izlenmek için yayında. 10 Ocak 2021 tarihinde FOX TV ekranlarında yayınlanan Kefaret 8. bölüm tek parça halinde foxplay’de. Peki, Kefaret 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kefaret 8. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 10 Ocak akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Nurgül Yeşilçay ile Mert Fırat’ın oynadığı Kefaret 8. son bölümü tek parça yine foxplay platformu üzerinden izlenebilecek.

KEFARET 8. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ile Mert Fırat’ın yer aldığı Kefaret dizisi 8. bölüm ile foxplay platformunda izleyenleri ile buluştu.

Kefaret 8. bölüm izle!

Ahmet, Arzu’yu tedavi ederken karşılaştığı Cansu’nun kendi kızı olabileceğinden kuşkulanmaya başlar. Münevver, Sinan’a araba alma bahanesiyle Kadir’le hoş bir gün geçirir. Ancak Sinan kendisine danışılmadan alınan bu arabaya tepki gösterecektir. Meltem, Ahmet’in evlenir evlenmez kendisini başından atmasının faturasını Zeynep’e keser ve aralarında büyük bir hesaplaşma yaşanır.

Sinan, Arzu ve Mehmet’in Cansu konusunda yalan söylediklerini ve Cansu’nun gerçekten Zeynep’in kızı olduğunu bilmekte ancak bunu Zeynep’e nasıl söyleyeceğini bilememektedir. Sabri’nin Elif’i kaçırdığını itiraf ederek kızını ve büyük bir serveti Zeynep’e bıraktığı haberi basına düşer. Bu haberin Ahmet tarafından öğrenilmesinin sonuçları Zeynep için çok ağır olacaktır. 

Kefaret 8. bölüm izle! ile ilgili etiketler kefaret Kefaret 8. bölüm Kefaret son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.