Kefaret 7. bölüm izle

Kefaret 7. bölüm full izlenmek için yayında. 3 Ocak 2021 tarihinde FOX TV ekranlarında yayınlanan Kefaret 7. bölüm tek parça halinde FOXPlay’de. Peki, Kefaret 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kefaret 7. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 3 Ocak gününde FOX TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Nurgül Yeşilçay ile Mert Fırat’ın oynadığı Kefaret 7. son bölümü tek parça yine FOXPlay platformu üzerinden izlenebilecek.

KEFARET 7. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ile Mert Fırat’ın yer aldığı Kefaret dizisi 7. bölüm ile FOXPlay platformunda izleyenleri ile buluştu.

Kefaret 7. bölüm izle

Zeynep, Sabri’den miras kalan güzel çiftlikte Sude ve Can ile yaşamaya başlar. Sude’nin eski dadısı Ayşe de çiftliktedir, Zeynep’e kaçırılma sonrası yaşananlar hakkında tüm merak ettiklerini anlatır. Zeynep, Sude ile yakınlaştıkça Sinan’ın ulaştığı yeni bilgiler kuşkularını tırmandıracaktır.

Münevver kardeşine iş bulma gayretine düşer ancak Sinan’ın herkesten sakladığı gizemli ve önemli bir işi vardır. Abisinin hapisten çıkmasıyla birlikte tırmanmaya başlayan olaylar sonucu vurulan Arzu’yu tedavi etmesi için Ahmet zorla getirilir. Ahmet küçük Cansu ile tanışır.

 

Kefaret 7. bölüm izle ile ilgili etiketler kefaret Kefaret 7. bölüm Kefaret son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.