Kefaret 4. bölüm izle

Kefaret 4. bölüm full izlemek için yayında. 13 Aralık akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan Kefaret 4. bölüm izle linki tek parça halinde FOX Play’de.

Kefaret 4. bölüm izle linki merakla araştırılıyor. 13 Aralık akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Nurgül Yeşilçay’ın oynadığı Kefaret dizisinin 4. son bölümü tek parça halinde FOX TV üzerinden izlenebilecek.

KEFARET 4. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Zeynep’in gözaltına alınması sonrası Sude ile baş edemeyen Sinan ablasını yardıma çağırır. Ancak bunun çok kötü bir fikir olduğunu anlaması uzun sürmeyecek, Münevver, Sude’nin psikolojisini alt üst edecektir. Ahmet, Zeynep’i emniyetten çıkartır ve karşılığında eski evlerinde baş başa bir zaman geçirmelerini ister.

Kefaret 4. bölüm izle

Böylece ilişkilerini onarmak için bir şansları olacaktır. Zeynep’in bunu reddetmesi Ahmet’i çileden çıkartacak ve Zeynep için kâbus gibi bir gece başlayacaktır. Münevver ise yakınlaşmaya başlayan Sinan ve Zeynep’i ayırmak için zaten çok sarsılmış olan küçük Sude’yi daha da üzecek hazırlıklar içindedir.

Kefaret 4. bölüm izle ile ilgili etiketler kefaret Kefaret 4. bölüm Kefaret son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.