Kefaret 4. bölüm fragmanı izle

Kefaret 4. bölüm fragmanı izle merakla beklenmekte. Kefaret 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Kefaret 4. yeni bölüm fragmanını haberimizden izleyebilirsiniz.

Kefaret 4. yeni bölüm fragmanı izle merakla araştırılmakta. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay’ın oynadığı Kefaret dizisinin son bölümü 6 Aralık akşamında FOX TV ekranlarında yayınlandı. Dizinin takipçileri şimdide Kefaret 4. bölüm fragmanı için yeni bir arayış içerisine girdi.

Kefaret son bölümünde; 5 yıl süren bir ayrılığın ardından Zeynep yeniden kızını görmenin şokunu yaşamaktadır. Ahmet ise dağılan ailesini yeniden bir raya getirmeye çalışırken Meltem’den gelen şok edici haber herkesi derinden etkiler.

Kefaret 4. bölüm fragmanı izle ile ilgili etiketler Kefaret 4. bölüm fragmanı Kefaret yeni bölüm fragmanı kefaret

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.