Kefaret 19. son bölüm izle

Kefaret 19. bölüm ile Fox TV ekranlarında yayında. 28 Mart Pazar akşamında ilgiyle takip eden Kefaret 19. bölüm full izle halinde tek parça olarak Foxplay platformunda. Peki, Zeynep hapisten kurtulacak mı?

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ile Mert Fırat’ın oynadığı Kefaret dizisi 19. bölüm ile 28 Mart Pazar akşamında Fox TV ekranlarında izleyenlerinin karşısına çıktı. Ameliyattan çıkan Arzu’nun durumu halen kritiktir. Bebeği ile beraber çiftliğe yerleşen Meltem lehine tanıklık yapmayınca Zeynep, Arzu’yu öldürmeye teşebbüs suçlamasından cezaevine girer.

Ahmet, Arzu’ya yakın olabilmek için tedavi gördüğü hastanede işe başlar. Sinan gizli görevini tamamlayıp dönmüştür, cezaevinde çok zor günler geçirmekte olan Zeynep’i kurtarabilmek için Arzu ile pazarlık yapmak zorunda kalır.

Kefaret 19. bölüm full izle
Kefaret 19. bölüm izle

 

Kefaret Son Bölümde Neler Yaşandı?

Sinan’ın kayıp haberi çiftliğe bomba gibi düşerken Arzu’nun zorla tuttuğu Meltem ve bebeğini zor günler beklemektedir. Ahmet, Arzu’nun Cansu’yu takas etme talebini reddeder ve telefonu yüzüne kapatır.

Kefaret 19. bölüm full izle
Kefaret 19. bölüm izle

 

Fulya meslekten atılmak pahasına Sinan’ı bulabilmek için sıra dışı yöntemlere başvururken Emre de Alp’in de yardımını alarak Meltem’i aramaktadır. Ahmet’in umursamazlığına dayanamayan Zeynep kendini tehlikeye atarak Arzu ile konuşmaya gider ancak bu kararı kötü sonuçlar doğuracaktır.

Kefaret 19. son bölüm izle ile ilgili etiketler kefaret Kefaret son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.