Kefaret 17. Son Bölüm izle

Kefaret 17. bölüm full izlenmek için yayında. 14 Mart akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan Kefaret dizisinin son bölümünü tek parça halinde kesintisiz FOXPlay platformundan izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ile Mert Fırat’ın oynadığı Kefaret dizisinin 17. son bölümü 14 Mart Pazar akşamında FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluştu. Her bölümü olay yaratan ekranların fenomeni Kefaret son bölüm tekrarı dizi bitiminde FOXPlay platformundan izlenebilmekte. 

KEFARET17. BÖLÜM ÖZETİ

Ahmet sonunda Arzu ile olan ilişkisinin basına düşmesi ile işini kaybedince bunalıma girmiştir. Son çare olarak da Zeynep’in çiftliğindeki köy evine sığınır ve her şeyden kaçar. Meltem de Ahmet’e boşanma davası açarken ilk olarak mahkemeden hakkında uzaklaştırma kararı çıkartır.

Kefaret 17. Son Bölüm izle

Polisin baskınından son anda kurtulan Arzu da kendisini ihbar eden ve bütün parasına el koyanın kim olduğunu bulmak için harekete geçer. Zeynep ile Sinan da nikah için gün alırken Sinan, nikah günü gelene kadar yurt dışında görevde olacaktır. Nikah günü yaklaşırken Sinan’dan hiçbir haber gelmemesi herkesi şaşkına çevirmiştir.

KEFARET 17. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kefaret 17. Son Bölüm izle ile ilgili etiketler kefaret kefaret 17. bölüm Kefaret son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.