Kefaret 15. bölüm izle

Kefaret 15. bölüm full izlenmek için yayında. 28 Şubat 2021 tarihinde Fox TV ekranlarında yayınlanan Kefaret 15. bölüm tek parça halinde foxplay’de. Peki, Kefaret 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kefaret 15. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 28 Şubat akşamında Fox TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat’ın oynadığı Kefaret 15. son bölümü tek parça yine foxplay platformu üzerinden izlenebilecek.

Kefaret 15. Bölümde Neler Yaşanacak?

Polis baskınını önceden haber alan Arzu kayıplara karışırken Ahmet, Sinan tarafından gözaltına alınıp emniyete götürülür. Sude yeni yuvasına alışmaya çalışırken Zeynep kızı geri alabilmek için hukuki bütün yolları denemeye karar verir ancak koruyucu anne olma başvurusu reddedilir.

Kefaret 15. bölüm izle

Emniyette Arzu’nun Cansu’yu yurt dışına kaçırma planları yaptığını öğrenen Ahmet çok öfkelenir. Arzu aşklarını doludizgin yaşadıklarını düşünürken Ahmet için geri sayım başlamıştır.

Kefaret 15. Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız

Kefaret 15. bölüm izle ile ilgili etiketler kefaret kefaret 15. bölüm Kefaret son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.