Kefaret 11. bölüm izle

Kefaret 11. bölüm full izlenmek için yayında. 31 Ocak 2021 tarihinde FOX TV ekranlarında yayınlanan Kefaret 11. bölüm tek parça halinde foxplay’de. Peki, Kefaret 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kefaret 11. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 31 Ocak akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Nurgül Yeşilçay ile Mert Fırat’ın oynadığı Kefaret 11. son bölümü tek parça yine foxplay platformu üzerinden izlenebilecek.

KEFARET 11. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ile Mert Fırat’ın yer aldığı Kefaret dizisi 11. bölüm ile foxplay platformunda izleyenleri ile buluştu.

Kefaret 11. bölüm izle

Zeynep ile Ahmet olumsuz netice aldıkları DNA raporunun şokundadır. Alp de Meltem’in yardımları ile Zeynep’i zor durumda bırakacak hain planı devreye sokar. Zeynep ile Sinan da bağlanma ve evlilik korkusunun izlerimi atlatmaya çalışmaktadır.

Ahmet yaşadıkları ile hayal kırıklığına uğrarken Meltem’e sığınmayı tercih eder. Arzu da kötüye giden yarası sebebiyle bayılarak okula gidemeyince Cansu okul gezisi dönüşü sonrasında Zeynep ve Sude ile beraber çiftliğe gitmek durumunda kalır.

Kefaret 11. bölüm izle ile ilgili etiketler kefaret Kefaret 11. bölüm Kefaret son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.