Kefaret 10. yeni bölüm fragmanı izle!

Kefaret 10. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Kefaret 10. bölüm yeni bölüm ilk sahne önizleme takipçiler tarafından merak edilmekte. İşte, Kefaret 9. bölüm full izle linki…

Kefaret 9. bölüm ile 17 Ocak akşamında FOX TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ile Mert Fırat’ın oynadığı Kefaret dizisinin 10. bölüm fragmanı büyük bir merak yakından izlenmekte. Peki, Kefaret yeni bölümünde neler yaşandı?

Kefaret 10. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

Kefaret 10. yeni bölüm fragmanı izle!

Serkan’ın genç menajerlik sonucunu açıklaması herkesi şaşkına çevirir. EGO Ajans’ta dengeler bir kez daha değişirken Kıraç ile Mayda’da Beren’i bulmak adına yeniden bir ara gelmiştir. Serkan ve Feris de temsilde bulundukları oyuncu ve yönetmen ile çıkan krizi çözmek adına karşı karşıya gelmişlerdir.

Çınar’ın oyuncusu film projesi için tanıdığı genç ve hevesli birini göstermiştir. Bu adayın farklı biri çıkması beklenirken işler iyice karışmış ve Çınar ile Dicle de sorunu ortadan kaldırmak adına harekete geçmişlerdir. Kıraç da boş zamanında Serkan ile ilgili araştırmalarına resmen başlamıştır.

 

 

Kefaret 10. yeni bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler kefaret Kefaret 10. bölüm fragmanı Kefaret 9. bölüm Kefaret son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.