Kedinin gözünü oyup sosyal medyada paylaştı

Kedilere işkence ettiği anlara ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan ve 'İsteyene video atacağım' diyen bir şahıs hayvanseverleri ayaklandırdı. İşkence görüntülerini Emniyet Genel Müdürlüğü'ne şikayet eden sosyal medya kullanıcıları, #SUDEANDASTUTUKLANSIN etiketi altında kampanya başlattı. Öte yandan Sakarya Valiliğinden yapılan açıklamada paylaşımların sahte hesaplardan yapıldığının değerlendirildiği belirtildi.

Sude Andaş isimli kadının ismini kullanan şahıs, bir kedinin gözünü oyduğu, diğerinin ise boğazını kestiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Vatandaşları ayaklandıran bu görüntüler bir de 'Gözlerini oydum. İsteyene video atacağım. İnanmıyorsunuz' notuyla paylaşıldı.

YAKALANMASI İÇİN KAMPANYA BAŞLATILDI

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından sosyal medyada çok sayıda kullanıcı kimliği belirsiz kişinin yakalanması için kampanya başlattı.

#SUDEANDASTUTUKLANSIN etiketiyle başlatılan kampanya kısa sürede Twitter Türkiye gündeminin üst sıralarına yerleşti.

Kedinin gözünü oyup sosyal medyada paylaştı

Paylaşımlarında Emniyet Genel Müdürlüğü'nü etiketleyen vatandaşlar bir an önce bu vahşetin durdurulmasını istedi.

VALİLİK HAREKETE GEÇTİ

Sakarya Valiliği, görüntülere ve görüntülerin paylaşıldığı hesaba ilişkin inceleme başlattı.

Açıklamada, bir kadının ismi kullanılarak yapılan paylaşımların sahte hesaplar tarafından yapıldığının değerlendirildiği ifade edildi.

Paylaşımları yapan hesapların kullanıcılarıyla ilgili tespit çalışmalarının devam ettiği aktarılan açıklamada, ismi kullanılan kadın tarafından, sahte hesap açıp paylaşım yapan kişilerle ilgili suç duyurusunda bulunulduğu, vatandaşın mağduriyetinin giderilmesi, kişilik haklarının korunması, diğer tedbir ve hususlarla ilgili bütün çalışmaların Valilikçe hassasiyetle yürütüldüğü kaydedildi.

İşte o korkunç paylaşımlar:

Kedinin gözünü oyup sosyal medyada paylaştı - Resim : 2

Kedinin gözünü oyup sosyal medyada paylaştı - Resim : 3

Kedinin gözünü oyup sosyal medyada paylaştı ile ilgili etiketler Twitter kedi Sosyal Medya video Sude Andaş gündem haberleri Yaşam Haberleri
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.