Kediciklerin hedef aldığı Nedim Şener: Şuursuzlar, siz ne içiyorsunuz?

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına programının yeni bölümünde, Ümit Özdağ'ın Mansur Yavaş'a cumhurbaşkanı adaylığı çağrısını, Meral Akşener’in dikkat çeken Ağıralioğlu ve Aydın kararını ve Adnan Oktar suç örgütünün ‘kedicikleri’nin Nedim Şener’i hedefe koymasını masaya yatırdı.

"6'LI MASADA BİR TÜRLÜ ADAY BELİRLENEMEDİ, ÜMİT ÖZDAĞ ADAYI BELİRLEMİŞ OLDU"

Nedim Şener, "6’lı masada bir türlü aday belirlenemedi, Ümit Özdağ adayı belirlemiş oldu. Bu çağrı pek çok yerden ses getirdi. Çok tartışılacak bence. Neden bu çağrıyı yaptı, iyilik mi kötülük mü yaptı açıkçası anlayamadım.

"KÜRESELCİLER BİR TARAFTA, KENDİ ULUSAL ÇIKARLARININ PEŞİNDE OLANLAR BİR TARAFTA HİZALANMIŞ SİYASET YARIŞINA GİRMİŞ DURUMDA"

Beni ‘İngiliz ajanı’ ilan etmişler. Adamlarda akıl eksikliği, şuur eksikliği var. Bunlar ne yiyip, ne içiyorlar. Kadın hakları konusunda dünyayı ayağa kaldıranlar Adnan Oktar mağdurlarını neden hiç ağzına almazlar. 5 ilde yapılan operasyonla 4 avukat tutuklandı. Davanın avukatları şikayetçi olan mağdurlara örgüt adına ifadelerini değiştirmeleri konusunda baskı yapıyorlar. Örgüt aleyhine verilen ifadeler tehdit ve taciz tehdidiyle verilmiştir diye yazabiliyorlar. Bunlarda insan şerefine ait hiçbir şey yok. Bir sosyal medya yasası çıkarıp bu hesapları nasıl engelleyemiyorsunuz? Adnan Oktar suç örgütü Türk Devleti'ne saldırıyor. Küreselciler bir tarafta, kendi ulusal çıkarlarının peşinde olanlar bir tarafta hizalanmış siyaset yarışına girmiş durumda." ifadelerini kullandı.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Kediciklerin hedef aldığı Nedim Şener: Şuursuzlar, siz ne içiyorsunuz? ile ilgili etiketler Mete Yarar Nedim Şener Memleket Aşkına Adnan Oktar kedicikler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.