Kedicikler Nagehan Alçı'nın dekolte pozlarını teşhir etti

Nagehan Alçı ile kamuoyunda “Adnan Hoca” olarak bilinen Adnan Oktar arasındaki kavga devam ediyor. Adnan Oktar'ın "Kedicik" olarak bilinen takipçilerinden Alçı'ya sosyal medyada yeni cevaplar geldi...

Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı ile kamuoyunda “Adnan Hoca” olarak bilinen Adnan Oktar arasındaki kavga devam ediyor.

Nagehan Alçı 23 Mart Cuma günkü yazısında, Meclis’te RTÜK’ün internet üzerinde denetim yapmasına ilişkin yasayı ve RTÜK’ü köşesine taşımıştı.

Alçı yazısında AK Parti’nin neden böyle bir yasa çıkardığını, “Temel olarak AK Parti, özellikle kendine dindar diyen birtakım kişilerin yaptığı müstehcen ve dine hakaret gibi algılanacak yayınların önüne geçmek istiyor” şeklinde açıklamış ve “(Özellikle Adnan Oktar ve grubu büyük rahatsızlık konusu- N.A.)” ifadelerini kullanmıştı.

Bu yazının ardından Adnan Oktar internet kanalında yaptığı programda Nagehan Alçı’yı hedef almış ve şunları söylemişti:

“Bana kafayı takmaktan bir türlü kurtulamadı. Ben rahatsız değilim, memnunum. Ben de sana kafayı takmış vaziyetteyim. Hırçınlığının nedenini biliyorum. Asıl utanılacak bir olay var ki yani bilmiyorum. Muazzam utanılacak bir olay var. Yüz kızartacak bir olay var. Onun da ne olduğunu biliyorsun. Ben mi söyleyeyim. Ben senin o tombik kocandan bahsetmiyorum, ki çok şey biliyorum onun hakkında.”

Kavgaya Adnan Oktar’ın yanında yer alan ve “kedicikler” olarak bilinen Tülay Kumaşçı ve Huma Babuna da dahil oldu. Nagehan Alçı daha önce “kediciklerin” dekoltelerini eleştirmişti. Tülay Kumaşçı ve Huma Babuna da Alçı’nın bazı fotoğraflarını paylaştılar.

İşte o mesajlar;

jf3rgreg

erjgerggg

frkjgregreg

g5gkjergerggg

erhgergr

grekjgreg

Kedicikler Nagehan Alçı'nın dekolte pozlarını teşhir etti ile ilgili etiketler Nagehan Alçı adnan hoca
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.