'Kedicik' sert kayaya çarptı! MHP'den destek isteyen kadın mürit gözaltına alındı

Adnan Oktar'ın 'kediciklerinden' Serap Akıncıoğlu, İstanbul'daki MHP Sancaktepe İlçe Başkanlığına giderek siyasi destek istedi. MHP İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, kadın müride tepki göstererek, polis çağırdı. Gözaltına alınan Akıncıoğlu hakkında soruşturma başlatıldı.

İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi, Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü davasını 11 Ocak'ta karara bağlamış, Adnan Oktar ve 14 kişi hakkında "örgüt yöneticiliği", "cinsel saldırı", "çocuğun cinsel istismarı", "eziyet" gibi çok sayıda suçtan toplam 9 bin 803 yıl 6'şar ay hapis ceza verilmişti. Yargılanan 236 sanıktan 3'ü beraat alırken, diğer sanıklar "örgüt üyeliği" ve "cinsel suçlar" başta olmak üzere birçok suçtan ağır cezalara mahkum edilmişti.

KEDİCİKLERİN ISRARI BIKTIRDI

Adnan Oktar davasının istinaf incelemesi sürerken, Oktar'ın dışarıdaki müritlerinden 'kedicik' Serap Akıncıoğlu ve Gülay Pınarbaşı bıktırıcı baskı çalışmalarını sürdürüyor.

'Kedicik' sert kayaya çarptı! MHP'den destek isteyen kadın mürit gözaltına alındı

MHP'DEN SİYASİ DESTEK İSTEDİ

Mahkemenin 4,5 yıl hapis cezası verdiği ancak cezası kesinleşmediği için cezaevine konulmayan Serap Akıncıoğlu, geçtiğimiz günlerde MHP'nin Sancaktepe İlçe Başkanlığına gitti. Sabah gazetesinden Seda Nur Günaydın’ın haberine göre; MHP İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu ile görüşen Serap Akıncıoğlu, cezaevindeki Oktar ve müritlerinin mağdur olduğunu iddia etti ve siyasi destek talebinde bulundu.

MHP İLÇE BAŞKANI ARZU KARAALİOĞLU POLİSE ŞİKAYET ETTİ

MHP İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu ise suç örgütünün propagandasını yapan Serap Akıncıoğlu'nun talebini reddederek tepki gösterdi. İlçe başkanlığına polisi çağıran Karaalioğlu, Akıncıoğlu'ndan şikayetçi oldu.

SERAP AKINCIOĞLU GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri de olayı Cumhuriyet Başsavcılığı'na ulaştırdı. Cumhuriyet savcısının talimatı üzerine, Serap Akıncıoğlu "suç örgütünün propagandasını yapmak" ve "suç ve suçluyu övmekten" gerekçesiyle gözaltına alındı, ifadesi alındıktan sonra da serbest bırakıldı.

'Kedicik' sert kayaya çarptı! MHP'den destek isteyen kadın mürit gözaltına alındı ile ilgili etiketler Adnan Oktar Kedicik kadın mürit Serap Akıncıoğlu MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.