Kedi yüzünden tartıştığı annesini öldürüp videosunu çekti

Kedisi yüzünden annesiyle tartışan 20 yaşındaki genç annesini öldürdü. İlhan Süngercioğlu isimli şahıs olaydan sonra annesinin videosunu çekip cep telefonuna kaydetti. Manisa'da yaşanan cinayet Türkiye'yi şoke etti.

Türkiye haftasonuna kan donduran bir haber ile uyandı. Manisa'da 20 yaşındaki bir genç kedi ylüzünden tartıştığı annesini öldürüp videosunu çekti.

Korkunç olay tadilat için gelen ustaların uhbarı ile  ortaya çıktı. 54  yaşındaki Nuray Duğrul evinin mutfağında ölü bulundu. Polis şüpheli ölümü araştırmaya başladı. Şüpheler talihsiz annenin 20 yaşındaki oğlu İlhan Süngerciler üzerinde yoğunlaştı.

Sorguya alınan genç oğul çelişkili ifad eler verdi. İlk ifadesinde, tansiyon hastası annesiyle sabah kahvaltı yaptıktan sonra işe gittiğini ve annesinin ölümünü komşularının haber vermesiyle öğrendiğini söyledi.

"KEDİ TARTIŞMASI" NEDENİYLE ÖLDÜRMÜŞ

Polisin olayı derinlemesine sorgulaması üzerine paniğe kapılan ve açıklar veren İlhan Süngerciler sonunda cinayeti itiraf etti. 

Kedi yüzünden tartıştığı annesini öldürüp videosunu çekti

TÜRKİYE'Yİ SARSAN CİNAYETTE ANNESİNİ NASIL ÖLDÜRDÜĞÜNÜ ANLATTI

Annesini öldüren İlhan Süngerciler cinayeti nasıl işlediğini anlattı.

Zanlı sokakta bulduğu kedileri eve getirmek istediği için kahvaltı yaparken annesiyle tartışmaya başladığını söyledi.

Zanlı cinayeti şöyle itiraf etti:

"Eve sokakta bulduğum 2 yavru kedi ile bir yavru köpek getirmiştim. Dün sabah uyandığımda hepsini evden götürmemi istedi, biraz tartıştık ve itiştik. Annem o sırada kafasını mutfaktaki mermere çarptıktan sonra yere düştü ve ben evden çıktım gittim. Birkaç saat sonra eve geldiğimde annemi hareketsiz yerde yatarken gördüm. Çok üzgünüm."

Olaydan sonra yere düşen annesinin durumunu cep telefonu kamerasıyla kaydedip korkuyla evden çıkıp işe gittiğini söyleyen gencin sözleri dinleyenleri sarstı. Zanlı daha sonra tutuklandı. 

AA

Kedi yüzünden tartıştığı annesini öldürüp videosunu çekti ile ilgili etiketler Manisa katil cinayet video kedi annesini öldürdü videosunu çekmiş kayıt cep telefonu İlhan Süngercioğlu Nuray Duğrul tartışma
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.