Kedi yiyen kadın olayında kan donduran gelişme

İstanbul Tuzla'da meydana gelen olayda kedileri keserek yediği iddia edilen bir kadın ekipler tarafından gözaltına alınmıştı. Cani kadının ifadesinde sokak hayvanlarını keserek yediğini itiraf ettiği öğrenildi. Öte yandan Fatma Ç. isimli kadının daha önce de bir sokak köpeğini başından yaraladığı, ve aynı olaydan 5 adet suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

İstanbul'un Tuzla ilçesine bağlı Aydınlı Mahallesi'nde bir grup genç, sokakta karşılaştıkları Fatma Ç. adlı kadının elindeki siyah poşetin içinde kestiği kedi olduğu iddiasıyla polise ihbarda bulundu.

BU KONUDA 5 SUÇ KAYDI VAR

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kadının elindeki siyah poşetin içinde kesilmiş ve derisi yüzülmüş halde bir yavru kediyle karşılaştı. Dosyasından edinilen son dakika detaylarına göre gözaltına alınan kadının 5199 Sayılı Hayvan Haklarını Koruma Kanunu'na Muhalefet" suçundan ötürü 5 suç kaydı bulunduğu ortaya çıktı.

Kedi yiyen kadın olayında kan donduran gelişme

6 AY TEDAVİ GÖRDÜ AMA YİNE AYNI ŞEYİ YAPTI

Kadının, geçtiğimiz yıl da Tuzla'da bir köpeğin boğazını kesen ve çevredekilerin müdahalesinin ardından olay yerinden kaçarak uzaklaşan Fatma Ç. olduğu belirlendi.

Kedi yiyen kadın olayında kan donduran gelişme - Resim : 2

Daha sonra gözaltına alınan Fatma Ç, Anadolu Adalet Sarayı'nda hâkim karşısına çıkarılmış, ardından Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edilmişti.

Kedi yiyen kadın olayında kan donduran gelişme ile ilgili etiketler İstanbul Tuzla kedi köpek
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.