Keçiye tecavüz ederken yakalanan adam: 700 liraya alayım, konu kapansın

Denizli'de keçiye tecavüz ederken yakalanan bir kişinin, hayvanı 700 liraya satın alıp 'konuyu kapatmak' istediği jandarmaya yapılan şikayet ile ortaya çıktı.

Denizli'nin Bekilli ilçesinde yaşayan Nasip Sefa Aldal, geçen salı günü saat 22.00 sıralarında yaşadığı olayı şu sözlerle anlattı:

"Ben yemek yedikten sonra keçileri kontrol etmek için evimin altındaki ahıra gittim. Kapıyı açıp, ışıkları yakınca A.D.'yi pantolonu inik yarı çıplak şekilde keçiye tecavüz ederken yakaladım. Beni görünce toparlanıp, ahırdan çıkarak kaçtı. Onu o halde görünce çok korktum, benim ailem de keçilerin yanına iniyor. A.D. yakalanınca alkollü olduğunu söyleyerek kaçtı.

Olayı muhtara anlattım, pek ilgilenmedi. Ben de keçiyi mahalle meydanına getirip, tecavüz eden kişiyi rezil etmek istedim. A.D. Uşak iline kaçmış. Şimdi jandarmaya şikayette bulundum. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı."

'CEZALANDIRILSIN'

Keçiye tecavüz eden kişinin hayvanı satın almak istediği belirten Aldal, "Keçime tecavüz ederken yakaladığım A.D. yakınları aracılığıyla haber gönderip, tecavüz ettiği keçiyi 700 liraya alıp konuyu kapatmak istediğini söylemiş, ben kabul etmedim. Şikayetimin arkasındayım, cezalandırılsın" diye konuştu.

Keçiye tecavüz ederken yakalanan adam: 700 liraya alayım, konu kapansın ile ilgili etiketler Denizli keçi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.