Samsunspor Keçiören'de seriyi 11 maça çıkardı

Samsunspor 24. haftada Keçiörengücü'ne yenilmekten 90. dakika golüyle kurtuldu... Süper Lig'e koşan Karadeniz ekibi, zorlu deplasmanda hanesine 1 puan daha yazdırarak yenilmezlik serisini 11 maça çıkardı. Kırmızı-Siyahlılar'a 1 puan kazandıran gol Nadir Çiftçi'den geldi.

TFF 1. Lig'de oynadığı son 10 maçın 9'unu kazanan ve hiç yenilmeyen Samsunspor, 24. haftada konuk olduğu Keçiörengücü'yle 1-1 berabere kaldı. Süper Lig yolunda hanesine 1 puan daha yazdıran Karadeniz ekibi yenilmezlik serisini 11 maça çıkardı.

İlk yarısını 0-0 biten maçta Keçiörengücü 61'de Barış Alper Yılmaz'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Samsunspor'un golü 90'da Nadir Çiftçi'den geldi. Oyuna 65'te Guido Koçer'in yerine giren 29 yaşındaki forvet, Kırmızı-Beyazlı formasyla TFF 1. Lig'de 20 maçta 8 gole ulaştı.

Samsunspor'da Fildişi Sahilli savunma oyuncusu Brice Dja Djédjé, 90+5'te girdiği pozisyonda penaltı bekledi ancak hakem Kutluhan Bilgiç "aldatmaya yönelik hareket"ten sarı kart gösterdi.

24 maçta puanını 50 yapan teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetimindeki Samsunspor, 53 puanlı lider Giresunspor'un arkasında 2. sırada yer alıyor. Play-off mücadelesi veren başkent ekibi ise puanını 39 yaptı ve 6. sıradaki yerini korudu.

Samsunspor 6 Mart'ta Adana Demirspor'u ağırlayacak. Keçiörengücü ise 25. haftada İstanbulspor'a konuk olacak.

Samsunspor Keçiören'de seriyi 11 maça çıkardı

SAĞLAM: NAMAĞLUP SERİMİZ DEVAM EDİYOR

Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Ankara Keçiörengücü maçından sonra yaptığı açıklamada, "Hata yapanın bedelini ağır ödeyebileceği karşılaşmaydı" dedi.

Sağlam, "Süper Lig yolunda zorlu bir mücadele oynadık. Karşımızda iyi bir takım ve iyi bir teknik adam vardı. Özellikle sahalarında zeminin avantajını kullanıp daha alışık oldukları bir zeminde daha iyi oyun oynayabiliyorlar. Maçın böyle geçeceğini biliyorduk. Sonuç itibariyle çok üst düzey bir oyun olamadı. Fazla pozisyon olan bir karşılaşma değildi. Hata yapanın bedelini ağır ödeyebileceği karşılaşmaydı. Biz hata yaptık ve o hatadan kaynaklanan golü yedik. Oyuncu değişikleriyle oyuna hakim olmaya çalıştık. Ama aynı zamanda da risk aldık. Sonuçta bu riskleri almak zorundaydık. Oyuna giren arkadaşlarımızın çabası ve girdiğimiz pozisyonlar vardı. Sonrasında golü bulduk ve 2. golü bulmak için çaba sarf ettik.

2 puan kaybettiğimiz karşılaşma oldu. Ama 1-0 gerideyken son dakikalarda bulduğumuz gol üzüntümüzü bir nebze hafifletti. Hakemle alakalı çok şey söylemek istiyorum ama kendimi tutuyorum. Sonuçta yolumuza devam ediyoruz. Namağlup serimiz devam ediyor. Bundan sonraki dönemde zorlu karşılamalara çıkacağız. Adana Demirspor ile zorlu bir maç oynayacağız. O maçı kendi sahamızda kazanmak istiyoruz hazırlıklarımız o doğrultuda devam edecek. Keçiröengücü'nü tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Samsunspor Keçiören'de seriyi 11 maça çıkardı ile ilgili etiketler Samsunspor Keçiörengücü Ertuğrul Sağlam Nadir Çiftçi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.