Kebapçıda infaz! Husumetlisini başından vurduğu anlar kamerada

Adana’da bir kişi, kebapçıda çalışan husumetlisinin iş yerini silahla bastı. Saldırgan, kaçmaya çalışan Erdal Çelik'e kurşun yağdırdı. Saldırıda başından tabancayla vurulan Çelik ağır yaralandı. O anlar güvenlik kamerasına takıldı.

Tüyler ürperten olay, Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Dervişler Mahallesi Kozan Caddesi’nde meydana geldi.

Kebapçıda çalışan Erdal Çelik, daha önceden husumetli olduğu E.Y. tarafından silahlı saldırıya uğradı. İşyerinin güvenlik kameralarına yansıyan silahlı saldırı olayında, E.Y. ateş açarak kebapçının içerisine giriyor. Erdal Çelik kaçtığı esnada dengesini yitirip yere düştü. Bu sırada soğuk kanlılıkla Erdal Çelik’in yanına gelen E.Y. tabancayla defalarca ateş açarak Erdal Çelik’i başından vurdu.

Kebapçıda infaz! Husumetlisini başından vurduğu anlar kamerada

İşyerinde çalışan diğer işçiler, şüpheli E.Y.'yi yakalayarak kaçmasına engel oldu. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polisler E.Y.’yi suç aletiyle birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Sağlık ekipleri yaralı Erdal Çelik’i özel bir hastaneye kaldırdı. Erdal Çelik’in durumunun ağır olduğu öğrenildi.


İHA

Kebapçıda infaz! Husumetlisini başından vurduğu anlar kamerada ile ilgili etiketler Adana kebapçı silahlı saldırı Erdal Çelik

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.