Keanu Reeves kadınlara dokunmuyor!

Ünlü oyuncu Keanu Reeves, kadınlarla fotoğraf çekilirken ellerini havada tutuyor. Keanu'nun hayranları tarafından Twiter'da fark edilen bu özelliği, herkesin dikkatini çekti.

Keanu Reeves, Twitter'da 'kral' ilan edildi. 'John Wick' oyuncusu, kadınlar ile poz verirken elini sırtlarına değdirmiyor. Bir hayranın bu durum hakkında attığı Tweet büyük ilgi gördü. Dolly Parton da dahil olmak üzere, kadın hayranlarıyla çektiği fotoğraflarda onlara saygılı bir biçimde yaklaştı.

Keanu Reeves kadınlara dokunmuyor!

Keanu Reeves kadınlara dokunmuyor! - Resim : 2

Keanu Reeves kadınlara dokunmuyor! - Resim : 3

Keanu Reeves kadınlara dokunmuyor! - Resim : 4

54 yaşındaki Reeves'in takipçileri, iyi örnek olduğu için ünlü oyuncuya teşekkür etti. 'Me Too' akımından sonra tedirgin hisseden kadınlar, Reeves'in duyarlılığından çok etkilendiklerini söyledi. İlgi gören Tweet'in ardından SBNation yazarı James Dator, 2001 yılında Keanu ile yaşadığı bir olayı anlattı. Dator 16 yaşındayken Avustralya'da bir sinemada çalışıyordu. Reeves o zamanlar Matrix filmi için oradaydı ve Johnny Depp'in 'From Hell' filmini izlemek için Dator'un çalıştığı sinemaya geldi. Dator o anı hiç unutamadığını söylüyor.

''Birden kot, deri ceket ve at sürerken takılan başlık ile içeri bir adam girdi. 30 saniye boyunca başındaki şeye bakmaktan o kişinin Keanu olduğunu zar zor fark ettim. Ona çalışan indirimi yaptım ve o da bana imzasını verdi. Çok ilginç biri.''

Keanu Reeves kadınlara dokunmuyor! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.