KDV sıfırlanıyor benzin ve motorine 3 liralık çılgın indirim geliyor! İşte 16 Haziran güncel akaryakıt fiyatları

Brent petrol varil fiyatı 125 dolara doğru giderken üst üste gelen zamlar sonrasında akaryakıt fiyatlarına bu zam olarak yansımıştı. Araç sahipleri de neredeyse kontak kapatma seviyesine kadar gelirken KDV’nin sınırlanacağı ve akaryakıt fiyatlarının 3 lira birden ucuzlayabileceği beklentisi oluştu.

Brent petrol varil fiyatı 125 dolar sınırına dayandı. Üst üste gelen zamlarla beraber benzin ve motorin fiyatları 30 TL sınırına kadar dayanırken araç sahipleri bundan nasibini aldı. Kontak kapatma seviyesine kadar gelen araç sahiplerine güzel haberler geldi. İşte, 16 Haziran benzin, motorin, LPG güncel pompa fiyatları…

7 ay kadar kısa bir zaman dilimi içerisinde benzine %197 ve motorine ise %187 oranında zam yapıldı. Akaryakıt’a gelen zamlar sadece benzin ve motorin fiyatları etkilemekle kalmayıp iğneden ipliğe her şeyin etkilenmesi vatandaşları zor durumda bıraktı.

Son olarak üst üste akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar sonrasında benzin ve motorin litre fiyatı 30 lira sınırına kadar dayandı. Yeni ekonomi paketi doğrultusunda yeni torba yasada akaryakıt fiyatlarından alınması beklenen ÖTV’nin sınırlanacağı iddiaları da kulislerde yankılanmaya başlandı.

14 Haziran Salı gününde İstanbul’da benzin 28.45 TL, motorin 27.90 TL; Ankara’da benzin 28.54 TL, motorin 27.88 TL; İzmir’de ise benzin 28.55 TL ve motorinde 28 TL olarak gerçekleşti.

KDV sıfırlanıyor benzin ve motorine 3 liralık çılgın indirim geliyor! İşte 16 Haziran güncel akaryakıt fiyatları

İstanbul Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 14 Haziran

Benzin: 28.45 TL
Motorin (Mazot): 27.90 TL
LPG (Otogaz): 12.19 TL

Ankara Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 14 Haziran

Benzin: 28.54 TL
Motorin (Mazot): 27.88 TL
LPG (Otogaz): 12.42 TL

İzmir Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 14 Haziran

Benzin: 28.55 TL
Motorin (Mazot): 28 TL
LPG (Otogaz): 12.13 TL

KDV sıfırlanıyor benzin ve motorine 3 liralık çılgın indirim geliyor! İşte 16 Haziran güncel akaryakıt fiyatları ile ilgili etiketler benzin Motorin akaryakıt fiyatları lpg brent petrol
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.