KÇÖ uzatıldı mı? Kısa Çalışma ödeneğinde tarihler ne?

KÇÖ uzatıldı mı merak ediliyor. İşte Kısa Çalışma Ödeneğine ait detaylar ve Kısa Çalışma Ödeneği tarihleri....

KÇÖ Uzatıldı mı? Vatandaşlar kısa çalışma ödeneğinin tarihleri ve uzatılp uzatılmadığını arama motorlarında sorgulamaya başladı. İşte detaylar...

KÇÖ UZATILDI MI?

Kısa çalışma ödeneğinin 1 ay daha uzatıldı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Twitter hesabından fesih kısıtı, nakdi ücret desteği ve mevcut faydalananlar için kısa çalışma ödeneğini 1 ay süreyle uzattıklarını duyurdu.

RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI

Kısa çalışma ödeneğinin 1 ay daha uzatılmasıyla ilgili Resmi Gazete'de yayımlanan kararda ise şu ifadeler yer aldı:

Kısa çalışma ödeneği ne zaman bitecek? KÇÖ 1 ay daha uzatıldı!

* 25/8/1999 tarihli ve 4447 sayılı İşsizlik Sigortası Kanununun geçici 23'üncü maddesinde belirtilen esaslar çerçevesinde yeni koronavirüs (Covid-19) nedeniyle dışsal etkilerden kaynaklanan dönemsel durumlar kapsamında zorlayıcı sebep gerekçesiyle 30/6/2020 tarihine kadar (bu tarih dahil) kısa çalışma başvurusunda bulunmuş olan iş yerleri için kısa çalışma ödeneğinin süresi, anılan Kanunun ek 2'nci maddesi kapsamındaki uzatma süresiyle sınırlı kalmaksızın 29/6/2020 tarihli ve 2706 sayılı Cumhurbaşkanı Kararında belirtilen esaslar çerçevesinde ve söz konusu karar ile uzatılan bir aylık süreden sonra başlamak üzere bir ay uzatılmıştır.

KÇÖ uzatıldı mı? Kısa Çalışma ödeneğinde tarihler ne? ile ilgili etiketler Hazine ve Maliye Bakanlığı kçö uzatıldı mı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.