Kazım Türker'den VEDAŞ'a ziyaret!

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, Van’a geldi. Türker, VEDAŞ'ı ziyaret etti.

VEDAŞ’ın hizmet kalitesini artıran teknolojik yatırımlarını görmek ve sahada yapılan faaliyetlerin yerinde incelemesini yapmak amacıyla Van’a gelen Kazım TÜRKERVEDAŞ Şirket Merkezinde düzenlenen toplantıya katıldı.

"600 MİLYON TÜRK LİRASI YATIRIM"

En önemli hedeflerinin tüketici memnuniyetini artırmak olduğunu ifade eden TÜRKER; “Tüketicilerimize batı standardının da üzerinde hizmet verebilmek için özelleşme sonrasında bölgeye 600 Milyon Türk Lirası yatırım yaptık. 2019 yılında da bölgenin elektrik altyapısını güçlendirmek için ihtiyaç duyulan yatırımları artırarak sürdüreceğiz. Özelleşme sonrasında artan hizmet kalitesini daha da ileriye taşımak, kaliteli enerjiyi kesintisiz bir şekilde tüketicilerimize sunmak ve tüketici memnuniyetini artırmak amacıyla tüm çalışanlarımın bu sorumluluk bilinciyle hareket etmesini istiyorum.” dedi.

Kazım Türker'den VEDAŞ'a ziyaret!

 TÜRKER, toplantı sonrasında VEDAŞ’ın önemli teknolojik yatırımları olan SCADA, OSOS ve Çağrı Merkezlerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kazım Türker'den VEDAŞ'a ziyaret! - Resim : 2

 

Kazım Türker'den VEDAŞ'a ziyaret! ile ilgili etiketler VEDAŞ Türkerler Holding
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.