Kazdağları'nda mahsur kalan 17 askeri personel ile 4 belediye çalışanına ulaşıldı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Kazdağları'nda kar yağışı nedeniyle mahsur kalan 17 asker ve 4 belediye çalışanına 18 saat sonra ulaşıldı. Vatandaşların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Kazdağları'nda kar yağışı sebebiyle mahsur kalan 17 asker ve 4 belediye çalışanına 18 saat sonra ulaşıldı. Vatandaşların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

MSB AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) "Kazdağları’ndaki (Balıkesir) kar yağışı nedeniyle bölgede mahsur kalan personelimiz ve belediyenin yol açma ekipleri için hava şartlarının da müsait hâle gelmesiyle birlikte Hava Kuvvetlerimiz tarafından bir arama-kurtarma helikopteri görevlendirildi." açıklamasında bulunmuştu.

 

Kazdağları'nda mahsur kalan 17 askeri personel ile 4 belediye çalışanına ulaşıldı ile ilgili etiketler Balıkesir Edremit kazdağları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.