Kazdağları eteklerinde çıkan orman yangını kontrol altında

Edremit’in üst mahalleleri Yaşyer ve Çamcı'da orman yangını çıktı. Orman keipleri havadan ve karadan müdahale ederek 2 saatte alevleri kontrol altına aldı. Mahalle sakinleri yangından sonra Kuran-ı Kerim okutup, hayır dağıttı.

Kazdağları eteklerinde bulunan Edremit’in üst mahallelerinde bugün öğleden sonra orman yangını çıktı.

Yaşyer ve Çamcı Mahalleri arasında bilinmeyen nedenle çıkan yangına karadan orman ekipleri, havadan ise helikopter ile müdahale edildi. Yangını söndürmek için mahalle sakinleri de karadan görevlilere destek verdi.

Kazdağları eteklerinde çıkan orman yangını kontrol altında

Yangın 2 saate yakın süren mücadele sonrası kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. Mahalle sakinleri yangının söndürülmesi üzerine Yaşyer Mahallesi’nde Kuran-ı Kerim okuttu, imece usulü yemek hayrı düzenlendi. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

İHA

Kazdağları eteklerinde çıkan orman yangını kontrol altında ile ilgili etiketler Edremit Orman Yangını kazdağları

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.