Tuğçe Kazaz, kendisini eleştirenlere 'Allahsız' dedi!

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ve birçok kez din değiştirmesiyle de bilinen Tuğçe Kazaz, Beyaz TV'de katıldığı bir programda Atatürkçülük ile ilgili eleştirilerde bulundu.

Eski manken Tuğçe Kazaz, Beyaz TV’de yayınlanan Uyan Türkiyem adlı programda Tahir Sarıkaya’nın konuğu oldu. Kazaz, Twitter'da Atatürkçülük hakkındaki paylaşımından pişman olup olmadığı sorusuna "Neden pişman olacakmışım, kime karşı pişman olacağım? Benim Allah’tan korkmam gerekirken Allahsızlardan mı korkacağım?” dedi.

Mustafa Kemal Atatürk’ün adından yola çıkarak, “Sahi neden Mustafacı yok?” diye tweet atan Tuğçe Kazaz, sosyal medya kullanıcıları tarafından sert şekilde eleştirilmişti.

Kazaz, paylaşımının devamında ise, “Peygamberimizin (S.A.V) isimlerinden biri Mustafa olduğu için mi? Yoksa putları yıkmaya gelen Allah’ın dini Mustafacı olmanıza izin vermediği için mi?” ifadelerini kullanmıştı.

Katıldığı programda söz konusu olaya ilişkin Kazaz şunları söyledi;

"Kürtler ve PKK'yı ayırt ediyorsam, milli mücadele için ülkesinin vatanın farkında olan Kurtuluş Savaşı'nın farkında olan ve Atatürk'e değer veren, bu şekilde vatanının milletinin mayasına sahip çıkan ve Cumhuriyet Halk Partisi'ni destekleyenleri bir kenara ayırıyorum. Burada baktığımız zaman Atatürkçü var mı, var. Kemalist var mı, var. Bu iki yapı dinden, islamdan uzaklaştıran, islamı öcü gibi göstermeye çalışan, Atatürkçüysen özgür olabileceğini ama islama inanamıyorsan özgür olamayacağını düşünmen gerektiğini empoze etmiş bir zihniyet var. Ama 'Mustafacı' yok" dedi.

Sarıkaya'nın Kazaz'a pişman olup olmadığını sorması üzerine ise Kazaz, "Niye pişman olayım, Allahtan korkmam gerekirken Allahsızlardan mı korkmam gerekiyor?" ifadelerini kullandı.

Tuğçe Kazaz'ın Atatürk ile ilgili attığı söz konusu tweeti;

Tuğçe Kazaz, kendisini eleştirenlere 'Allahsız' dedi!

Tuğçe Kazaz, kendisini eleştirenlere 'Allahsız' dedi! ile ilgili etiketler Tuğçe Kazaz Beyaz TV Atatürk Atatürkçü kemalist
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.