Kazayla ilgili açıklama geldi!

Norm Ender'in Vatan Caddesi'nde aracıyla seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek trafik kazası geçirdiği iddia edildi. Ünlü rapçi, sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

'Mekanın Sahibi' isimli şarkısıyla son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Norm Ender, iddiaya göre trafik kazası geçirmişti. Çıkan haberlerde ünlü rapçinin İstanbul Vatan Caddesi'nde aracıyla seyir halindeyken başka bir otomobile sürtünüp direksiyon hakimiyetini kaybettiği ve kolunda çıkık, sağ ayağında ise kırık olduğu söyleniyordu.

NORM ENDER AÇIKLAMA YAPTI

Bu iddiaların ardından Norm Ender, Instagram hesabından açıklama yaptı. Ender, açıklamasında "Kazayı menejerim Derya 6 gün önce geçirdi ben değil. Ayıp size yalan haberiniz bile bahtsız çıkıyor; Cem Yılmaz'a gelince uçak aldı bize gelince kaza yaptı. İyiyim dostlar merak etmeyin, kaza falan yok! Maşallah haberciliğin geldiği nokta takdire şayan!" dedi.

Kazayla ilgili açıklama geldi!

Kazayla ilgili açıklama geldi! ile ilgili etiketler Instagram Cem Yılmaz Trafik kazası Norm Ender
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.