Kazaya karıştı, hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti!

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkarak kaldırıma çarpan otomobilin hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ettiği kaza güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Kaza, dün akşam saatlerinde Serdivan İstiklal Mahallesi 2. Cadde üzerinde meydana geldi. Serdivan Belediyesi istikametine doğru seyir halinde olan otomobil, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı sürücüsünün kontrolünden çıktı. Kontrolden çıkan otomobil önündeki araçlara çarpmamak için kaldırıma çıktı.

Kazaya karıştı, hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti!

Büyük bir kazanın önüne geçilen olay sonrasında, kazaya karışan otomobilin hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etmesi dikkatlerden kaçmadı. Kaza anı ise cadde üzerinde bulunan bir restoranın güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde; kontrolden çıkan otomobilin, kaldırıma çarparak savrulması ve daha sonrasına hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etmesi ile birlikte çevredeki insanların yaşadığı panik yer aldı.

Kazaya karıştı, hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti! - Resim : 2

Kazaya karıştı, hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti! ile ilgili etiketler Sakarya Serdivan kaza
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.