Kazara Aşk 6. Bölüm Fragmanı

Kazara Aşk dizisi 6. bölüm fragmanı izleyenler tarafından yakın takipte. Başrollerinde Sude Güler’in oynadığı Kazara Aşk son bölümünde; Her şeyden sıkılan Şimal çaresiz bir şekilde Civan olan evliliğin aslında bir yalan olduğunu söylemek üzeredir.

Kazara Aşk dizisi 5. bölümü 29 Temmuz 2021 Perşembe akşamında Star TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Sude Güler ile Ümit Kantarcılar’ın oynadığı Kazara Aşk dizisinin son bölümünde; Tahsin’in sahip olduğu şirketi, kendisini ilk torun sahibi yapacağı oğluna devredeceğini söylemesine sonrasında Civan ile Okan, büyük bir telaşın içerisine düşerler.

Civan bu arada Şimal’i eve geri döndürmeye çalışırken Okan’ın yaşadığı talihsizlikler başa bela olmuştur. Civan bir an önce Şimal’i ikna etme çabalarına bürünmüş, Şimal’de babasının geçirdiği rahatsızlık ile aile olarak da evlerini kaybetmenin üzüntüsü içerisindedir.

Kazara Aşk 6. Bölüm Fragmanı

Bu fırsattan istifade de Şimal’in aklındaki tek düşünce de bu yalan evliliği bitirmek vardır. Kenan’a istediği şansı vererek kendi hayatına bambaşka bir sayfa açacaktır. Bu haberi alan Civan’da büyük bir paniğin içerisindedir. Şirketi kaybetmek bir yana babasının ve ailelerin gözünde de kabahatli duruma düşecektir.

Kendini temize çıkarmak adına Şimal’in evlilik oyununu sürmesi adına onu ikna etmeye çalışan Civan bundan beklediği karşılığı bulamayınca pes eder. Artık Nazlı ile evli olduğunu da açıklama karar veren Civan, herkesin hayatını alt üst etmek üzeredir. Ancak ikili yeni bir karar alarak tekrardan bütün hayatlarını değiştireceklerinin farkında değillerdir.

Kazara Aşk 6. Bölüm Fragmanı - Resim : 2

Kazarak Aşk 6. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacaktır.

Kazara Aşk 6. Bölüm Fragmanı ile ilgili etiketler kazara aşk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.