Kazandığı ödülü göremeden Survivor'a veda etti!

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor'da dün akşam yaşanan ada konseyinde yarışmaya veda eden isim belli oldu. Elemeye potasına giren Hakan Hatipoğlu, Turabi, Mustafa Kemal ve Yağmur Banda arasında en az oyu alarak elenen isim Yağmur oldu.

Survivor 2018'in yeni bölümünde elenecek adayın belli olduğu konsey öncesinde iki ayrı oyunda Ünlüler ve Gönüllüler takımları karşı karşıya geldi. 

YAĞMUR ADAYA VEDA ETTİ

Survivor'da geçtiğimiz ay yapılan toplu sms oylaması sonuçlarına göre Survivor'dan elenen isim Gönüllüler takımından Yağmur Banda oldu. Survivor'daki başarılı performansıyla dikkatleri çeken Yağmur Banda adaya veda etti.

KAZANDIĞI ÖDÜLÜ GÖREMEDEN ELENDİ

Survivor tarihinin en büyük ödülü olarak açıklanan 2 günlük İstanbul seyahati ödülünü Gönüllüler takımı kazanmıştı. Gönüllüler takımı İstanbul'a gitmeden önce eleme sonuçları açıklandığı için Yağmur bu ödülü göremeden adaya veda etmiş oldu.

Kazandığı ödülü göremeden Survivor'a veda etti! ile ilgili etiketler Survivor kim elendi elenen isim yağmur banda
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.