Mercedes-Benz Bahar Kampanyası kazananı B-Serisi’ni teslim aldı!

Mercedes-Benz yetkili servislerinde düzenlenen “Bahar Kampanyası” kapsamında periyodik bakım hizmeti alan ve Mercedes-Benz orijinal motor yağlarını tercih edenler arasında düzenlenen çekiliş sonucunda bir kişi B-Serisi otomobil kazandı. Kampanya kapsamında 12 bini aşkın kişi arasından B-Serisi’ni kazanan Bülent Karabulut’a aracı, düzenlenen teslimat töreninde Mercedes-Benz Türk A.Ş. Otomobil Grubu Müşteri Hizmetleri Direktörü İsmail Karaali tarafından teslim edildi.

Mercedes-Benz yetkili servislerinde, Nisan-Temmuz 2018 tarihleri arasında düzenlenen “Bahar Kampanyası” çekilişi sonuçlandı. Kampanya kapsamında, araçlarına periyodik bakım hizmeti alarak Mercedes-Benz orijinal motor yağlarını tercih eden 12.000’i aşkın Mercedes-Benz otomobil sahibi arasında yapılan çekiliş sonucunda Bülent Karabulut, 0 km bir B-Serisi kazandı. Ödül olarak belirlenen 2018 model Mercedes-Benz B Serisi Otomobil, Mercedes-Benz Türk Otomobil Grubu Müşteri Hizmetleri Direktörü İsmail Karaali tarafından Bülent Karabulut’a teslim edildi.

16 Nisan ile 31 Temmuz 2018 tarihleri arasında Mercedes-Benz yetkili servislerinde otomobillerine Mercedes-Benz orijinal motor yağı ile yağ değişimi yaptıran ve çekiliş hakkına sahip olan 5 yaş ve üzeri Mercedes-Benz sahiplerine yüzde 30’a varan yedek parça indiriminin de sunulduğu kampanyada ayrıca, araçlarına bakım yaptıran kişilere “Mercedes me Adapter” hediye edildi.

Mercedes-Benz Türk Otomobil Grubu Müşteri Hizmetleri Direktörü İsmail Karaali düzenlenen teslimat töreninde; “Mercedes-Benz yetkili servislerimizde sunduğumuz üstün hizmeti, güvenilir yedek parça ve işçilik kalitemizi deneyimledikleri için tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Kampanyamıza katılan 12 bini aşkın kişi orijinal Mercedes-Benz motor yağlarını tercih etti. Çekiliş ile belirlediğimiz kampanyamızın kazananı Sayın Bülent Karabulut’u tebrik ediyor, otomobilini iyi günlerde kullanmasını temenni ediyoruz. Mercedes-Benz yetkili servislerini kullanan müşterilerimize avantajlar ve fırsatlar sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Mercedes-Benz Bahar Kampanyası kazananı B-Serisi’ni teslim aldı! ile ilgili etiketler mercedes benz Bahar Kampanyası B-serisi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.