Kazakistan'daki ayaklanmada FETÖ bağlantısı: Gezi olaylarından ilham aldıklarını söylediler!

SuperHaber programcısı ve Hürriyet yazarı Nedim Şener ile SuperHaber programcısı ve Güvenlik Uzmanı Mete Yarar 'Memleket Aşkına'nın yeni bölümünde Kazakistan'daki ayaklanmada FETÖ bağlantısını ele aldı. Yarar, "Protestoların arkasındakiler FETÖ dergisine röportaj vererek Gezi olaylarından ilham aldıklarını söylediler." dedi.

İki usta isim SuperHaber programcısı ve Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı ve Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde bir araya geldi.

Kazakistan'da yaşanan ayaklanmada FETÖ bağlantısı olduğunu dile getiren Yarar, "Protestoların arkasındakiler FETÖ dergisine röportaj vererek Gezi olaylarından ilham aldıklarını söylediler" dedi. 

"GEZİ VE SONRASINDA YAŞANAN OLAYLAR BİZİM İÇİN İLHAM KAYNAĞI"

FETÖ'nün hala sürdürdüğü dergilerden bir tanesinde  2019 yılında verilen röportajdan bahseden Yarar, "Avrupa'da ve Amerika'da yayınlanan dergi Türkçe de İngilizce de çıkartılıyor. Orada Kazakistan'daki ayaklanmanın arkasında gösterilen bazı kişiler bu dergiye röportaj veriyor. Röportajlarında şu ifadeyi kullanıyorlar 'Gezi ve sonrasında yaşanan olaylar bizim için bir ilham kaynağı'. Röportaj verdikleri dergi de FETÖ dergisi." dedi. 

"İLK ATLAYAN KİŞİLER FETÖ'CÜLER OLDU VE HEMEN TÜRK BAHARI DEDİLER"

Sonrasında Yarar sözlerine şöyle devam etti:

"Kazakistan'da bu ayaklanmanın arkasındaki kişiler 2019 yılında verdikleri röportajda Gezi'den ilham alıyor. Olay gerçekleştiği andan itibaren ilk atlayan kişiler FETÖ'cüler oldu. Hemen ilk ibarede de Türk Baharı ifadesi kullanıldı. 

Çok ilginçtir bu kansızlar ne yapıyor? Bir de geçen gün ismini vermek istemediği kişi ne dedi? DNA testi yaptırırsa Türk çıkacağından endişe ediyor. Biz hiç endişe etmiyoruz.Türk çıkacağını düşünmüyoruz. Çünkü ancak bu kadar kanı bozuk birisi Türk düşmanı olabilir."

 

 

Kazakistan'daki ayaklanmada FETÖ bağlantısı: Gezi olaylarından ilham aldıklarını söylediler! ile ilgili etiketler Mete Yarar Kazakistan protesto FETÖ gezi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.