Kazakistan'da kaos: İnsanlar panik içinde bölgeyi terk ediyor!

Kazakistan'ın Taraz şehrindeki bir askeri depoda yangın çıktı. Şu ana kadar 6'dan fazla patlama meydana gelirken, 60 kişi ise yaralı. Halk panik halinde bölgeyi terk etmeye başladı.

Kazakistan'ın Taraz şehrindeki bir askeri depoda yangın çıktı. Şu ana kadar 6'dan fazla patlama meydana gelirken, 60 kişi ise yaralı.

YARALILARDAN 11'İ ASKER

Jambıl Valiliği Basın Ofisi tarafından yapılan açıklamada, Taraz şehir hastanesine patlamada yaralanan 60 kişinin kaldırıldığı ve yaralılar arasında 11 askerin bulunduğu belirtildi.

Kazakistan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ise, çıkan yangın sonucu patlamaların meydana geldiği askeri birliğin deposunda uzun menzilli olmayan mühendislik mühimmatların saklandığı ifade edildi.

Açıklamada, yangın sonucu toplam 6 patlama meydana geldiği kaydedildi.

HALK BÖLGEYİ TERK ETMEYE BAŞLADI

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde ise, patlamaların yaşandığı mühimmat deposunda yangının devam ettiği, halkın yangının çıktığı bölgeyi terk etmeye çalışması nedeniyle yollarda trafik oluştuğu görüldü.

Jambıl Vali Yardımcısı Daulet Karibek yaptığı açıklamada, halkı resmi kaynaklara güvenmeye ve paniğe kapılmamaya çağırdı.

Kazakistan'da kaos: İnsanlar panik içinde bölgeyi terk ediyor! ile ilgili etiketler Yangın patlama kazakisan panik

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.