Kazada yaralanan Sergen Deveci ile köpeğinin kavuşma anı duygulandırdı

'Baş Belası' adlı tiyatro oyunun dönüşünde Amasya'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan oyuncu Sergen Deveci, Sağlık Bakanlığı’na ait ambulans uçakla İstanbul’a getirilmiş ve özel bir hastaneye sevk edilmişti. Deveci, İstanbul'a geldikten sonra köpeği Sherlock'a kavuştu. Hastanede buluşan Sergen Develi ve köpeği Sherlock'un görüntüleri yürekleri ısıttı.

''Baş Belası'' adlı tiyatro oyunun ekibiyle 21 Kasım'da Amasya'da geçirdiği trafik kazasında yaralanan oyuncu Sergen Deveci, ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Yoğun bakımdaki takibi sonrası tedavisine İstanbul’da devam edilmesine karar verilen Sergen Deveci için Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçak devreye girdi. Deveci, Amasya Merzifon Havalimanı'ndan kalkan ambulans uçakla dün akşam saatlerinde İstanbul Özel Florance Nightingale Hastanesi'ne sevk edildi.

baş belası

Son durumu merak edilen Sergen Deveci'den ilk görüntü geldi. Sağlık durumu iyi olan oyuncu, köpeği Sherlock’a kavuştu. Deveci'nin hastanede köpeği Sherlock'a sarıldığı görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerde Deveci'nin bilincinin açık olduğu görüldü.

sergen deveci

YÜREKLERİ ISITAN GÖRÜNTÜ

Sergen Deveci’nin ilk ziyaretçileri arasında köpeği Sherlock vardı. Deveci'nin köpeği Sherlock'la kavuşma anı ise görenleri duygulandırdı. Sedyede yatan ve boynunda boyunduruk olduğu görülen Deveci, bir yakınının kucağında yanına gelen Sherlock’a ellerini kaldırarak sesleniyor.

Amasya’nın Merzifon ilçesinde yaşanan kazada tiyatro emekçileri Özgür Karataş, Tolga Güleryüz ve Burak Topçu hayatını kaybetti.

 Kazada yaralanan Sergen Deveci ile köpeğinin kavuşma anı duygulandırdı - Resim : 3

 

Kazada yaralanan Sergen Deveci ile köpeğinin kavuşma anı duygulandırdı ile ilgili etiketler Özgür Karataş Burak Topçu Tolga Güleryüz Sergen Deveci Trafik kazası Baş Belası
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.