Kazada kopan tamponla dövdü

Elazığ’da iki otomobil çarpşıtı. Kazadan sonra araçtakiler birbirine girerken, bir kişinin kopan tampon parçası ile saldırdığı anlar kameraya takıldı.

Elazığ’da iki otomobilin çarpıştığı kazanın ardından araçlarından inen şahıslar tekme tokat birbirine girdi. Bir şahsın kopan tampon parçası ile diğer araçtakilere saldırdığı kavgada ve kazada yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Malatya Caddesi Hazardağlı Kavşağı'nda, İ.A. idaresindeki 23 ABR 022 plakalı otomobil ile S.A. yönetimindeki 33 AHF 017 plakalı otomobil çarpıştı. Kaza sonrası araçlarından inen şahıslar birbirlerine girdi.

Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada bir şahıs ise aracın kopan ön tampon parçası ile diğer şahsa defalarca vurdu. Dakikalarca süren kavga kameralara yansırken, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin müdahalesi ile kavga sonlandırılırken, kaza ve kavgada yaralanan 3 kişi kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Tarafların birbirlerinden şikayetçi olduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

 

Kazada kopan tamponla dövdü ile ilgili etiketler Elazığ kaza tamponla dövdü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.