Kaza sonrası ortalığı birbirine kattı: Kaçmaya çalışan sürücünün aracına taşla saldırdı

İstanbul Beylikdüzü'nde meydana gelen trafik kazası sonrası yaşananlar kameraya yansıdı. Kazaya karışan sürücünün kaçmaya çalışması sonrası alkollü olduğu öğrenilen bir kadın ortalığı birbirine kattı. Sürücünün önünü kesmeye çalışan kadın araca taşla saldırarak küfür ve tehditler savurdu.

Beylikdüzü’nde alkollü bir kadın, maddi hasarlı kaza sonrasında ortalığı birbirine kattı. Kendisine çarpan vatandaşın aracına taşla saldıran öfkeli sürücü, dakikalarca küfürler savurup bağırdı. Yaşanan o anlar ise çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi’nde yaşandı. Hürriyet Bulvarı’nda gerçekleşen maddi hasarlı trafik kazası sonrasında alkollü olduğu iddia edilen bir kadın, ortalığı birbirine kattı.

Kendisine çarpan vatandaşın kaçmak istemesine sinirlenen kadın, aracın önünü keserek taşla saldırdı. Defalarca yerden aldığı taşı araca fırlatan kadın, kaza yaptığı vatandaşa küfür ve tehditler savurdu. Neye uğradığını şaşıran sürücü çareyi kaçmakta bulurken, yaşanan o anlar çevredeki bir vatandaşların cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaza sonrası ortalığı birbirine kattı: Kaçmaya çalışan sürücünün aracına taşla saldırdı ile ilgili etiketler kaza İstanbul beylükdüzü taş
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.