Kaza sonrası inanılmaz anlar: Kanlar içinde kalan sürücü ayakkabısı çamurlu diye ambulanstan indi

Samsun'un Canik ilçesinde meydana gelen bir trafik kazası sonrası inanılmaz anlar yaşandı. Kazada yaralanarak kanlar içinde kalan sürücü ayakkabısı çamurlu diye ambulanstan indi. Yaralı sürücü ayakkabısındaki çamurları temizledikten sonrası ambulansa bindi ve hastaneye kaldırıldı.

Samsun'da otomobiliyle takla atarak kanlar içinde kalan sürücü ayakkabısı çamurlu olduğu için hastaneye götürülmek üzere bindiği ambulanstan geri indi. Ayakkabısının çamurlarını yere sürerek temizleyen yaralı sürücü yeniden ambulansa bindirilerek hastaneye götürüldü.

Kaza sonrası inanılmaz anlar: Kanlar içinde kalan sürücü ayakkabısı çamurlu diye ambulanstan indi

Kaza, Samsun'un Canik ilçesi Yavuzselim Mahallesi çevre yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hazar Kartal idaresindeki 06 ACG 206 plakalı otomobil ile Kaan Baki Muntaçoğlu'nun kullandığı 55 ADM 13 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle yoldan çıkarak yaklaşık 60 metre takla atan 06 plakalı otomobilin sürücüsü Hazar Kartal ile aynı araçta bulunan Hurşit Afa Aksoy yaralandı.

Kaza sonrası inanılmaz anlar: Kanlar içinde kalan sürücü ayakkabısı çamurlu diye ambulanstan indi - Resim : 2

Kanlar içinde kalan otomobil sürücüsü Hazar Kartal hastaneye götürülmek için bindiği ambulanstan ayakkabısı çamurlu olması dolayısıyla aşağı indi. Ayakkabısını yerlere sürerek çamuru temizlemeye çalışan yaralı sürücü, daha sonra yeniden ambulansa bindirildi. Yaralılar ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaza sonrası inanılmaz anlar: Kanlar içinde kalan sürücü ayakkabısı çamurlu diye ambulanstan indi - Resim : 3

Kaza sonrası inanılmaz anlar: Kanlar içinde kalan sürücü ayakkabısı çamurlu diye ambulanstan indi ile ilgili etiketler Samsun kaza ambulans ayakkabı çamur
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.