Kaza geçiren oyuncu Kubilay Aka'nın son sağlık durumu nasıl?

Kısa bir aranın ardından Ay Yapım imzalı Oğlum dizisiyle yeniden televizyon ekranlarına dönmeye hazırlanan 26 yaşındaki oyuncu Kubilay Aka üst üste ikinci kez kaza geçirdi. Halı saha maçı sırasında kaza geçirip kaburgasını çatlatan Aka'nın sağlık durumu hayranları tarafından merak edildi. İşte hastanelik olan Kubilay Aka'nın son sağlık durumu...

Son olarak Aşk 101 ve Cam Tavanlar dizisiyle ekranda olan ve 'Oğlum' dizisinin kadrosuna dahil olan Aka'nın bir kaza daha geçirdiği ortaya çıktı. Geçtiğimiz aylarda evinde geçirdiği kaza sonucu kafasına 12 dikiş atılan genç oyuncu Kubilay Aka'nın bu kez kaburgaları çatladı.

Kaza geçiren oyuncu Kubilay Aka'nın son sağlık durumu nasıl?


HALI SAHA MAÇINDA KABURGASI ÇATLADI

Show TV’de yayınlanacak Oğlum dizisinde rol almaya hazırlanan Kubilay Aka tam set öncesi talihsiz bir olay yaşadı ve hastanelik oldu. Son dönemin yükselen isimlerinden Kubilay Aka'nın halı saha maçı yaparken bu kez de kaburgası çatladı. Hastaneye giden genç oyuncu belli bir süre müşahede altında tutulduktan sonra taburcu olarak evde dinleneye çekildi. Oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Kaza geçiren oyuncu Kubilay Aka'nın son sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Kubilay Aka
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.